25 Ağustos 2014 Pazartesi

Nüket Uca-Uca Mimarlık tarafindan dolandırıldık.

Nüket Uca- Uca Mimarlık-Mimar Sinan Mezunu biri! Şimdi bu yazı da nereden çıktı diyebilirsiniz. Bu isme iyi baksın herkes.
"Nüket Uca"
"Nüket Uca", Mimar Sinan Mezunu, mimar bir hanım! Bakımlı, ağzı iyi laf yapan bir hanım anlayacağınız! "Uca Mimarlık" adında bir şirketi var. Ama ticaret odasında ki şirket adresi yalan. Gittiğimizde öyle bir kişinin orada hiç bulunmadığını üzülerek gördük.
Birçok insanı kandırmış bir "Mimar Sinan Mezunu" anlayacağınız.
Mimar Sinan Mezunları'nın yüz akı!! diyebiliriz. Bu hanıma ulaşamıyoruz. Bizim gibi bir sürü firmaya iş yaptırıp, sonra tüyen bir hanım. Telefonları açılmıyor, gidilen adreslerde oturanlar, kendisini tanımıyor.
Profesyonel olmuş anlayacağınız. Mahkeme aşamasına gelince üzülerek öğrendik ki bizden önce de davalı olduğu bir sürü mağduru var arkasında. Bizler yeni mağdurlarıyız.
Eğer "Nüket Uca" ismini bir yerde görür veya iş yaparsanız sonunuzun iyi olmayacağını söylemek isterim.
Öz be öz abisini bile kandıran bir hanımdan ne beklenir ki. Araştırmalarımız sonunda abisine ulaştık.
Yıllardır görüşmediğini ve bizi dolandırdığı rakamın 100 misli kendisini dolandırdığını, aralarında sadece kan bağı olduğunu ve kendisi ile görüşmediğini üzüntü içinde anlattı. Daha ne denir ki.
Eski muhasebecisine ulaştık. O da aynı sözler ile anlattı bu şık giyimli, Mimar Sinan Mezunu hanımı.
Şimdi aynı işi yapıp, paralarını alamayan şirketler, dava açmaya hazırlanıyorlar.
Bizden önce dava açan şirketlerin davaları ise hala devam ediyor. İçinde seo sahibi koca koca firmalar bile var. Hanım mimarlık işinde! ne kadar becerikli anlayın yani.
Ben daha önce böyle bir şikayet okusaydım tedbirli olurdum. Siz de Nüket Uca adında bir mimar ile karşılaşırsanız, her yönden tedbirinizi alın.
Benden uyarması.
Bana ve mağdurların telefonuna ulaşmak için benim numaramdan arayabilirsiniz. 5335643474
Mağdurların açtığı Facebook sayfası burada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder